Monday, December 27, 2010

thanx zela....cik zela ni dah tag aku, so appreciate usaha die nk cari org..meh jwb meh..(igt kn exm da abez xyah jawab2 kn...hehe)
awards ni dari PAKCIKIM taw kwn2..


1] Ucapan Anda ?
thanx utk insan yg mmbuat award ni, oke, korg creative n sgt free utk buat sume2 ni, so, tq n appreciate it..tq zela, u bg i keje rumh..at least ade gak keje kn..hehehe

2] Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untuk dijadikan wife/husband
1) of coz Islam n mampu membimbing diriku ini dunia n akhirat
2) sgt cool, memahami, good listener, x cpat hangin n bertolak ansur(alamak, ni pown da kire lbeyh kn??)
3) tinggi drpd aku, opkos!! n sudi terima diri aku seadanya
4) baik hati, baik budi pekerti..klo bleyh x nk yg mencapap sgt, better yg pndiam or biase2 je..low profile laaa...n family die terima aku..serta family aku terima dia(oke, point ni...i rase both of us da lpas kowt! hahahahaa ;p)
5)kaya! yes, aku si mata duitan!! hahahapoint tmbhn..(oke ini tipu!)

3] Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dengan partner korang
ntah la....yg pnting..aku syg ko, ko syg aku...aku phm ko..ko phm aku...give n take..

4] Pernah anda jumpa doa pendekat jodoh & putus cinta?
doa utk jodoh tu, ade la kowt..klo doa putus cinta, doa tabahkan hati je la...
5] Letakkan 10 link pilihan anda & tell them they has won this award..

a. pja

siap da task!!!

1 comment:

  1. timekasih mieraa!!!!yay yay yay!!! <3 ceronoknye haha!!

    ReplyDelete