Sunday, May 15, 2011

cuti-cuti malaysiaaaaaa~




shumell x?? buweekkkss~(sendiri rase nk muntah! wakakakaka

assalamualaikum..
cuti2 malaysia apenye cik kak oiiiii~~
smalam aku da start cuti!!
weeeweeeweee..
dpt keluar je, terus amek klia transit, sudah semestinya destinasi aku ke klia~
hamek koooo~~
rm 26.90~
layan je ah,,,
watpe g klia?
suke ati aku ahhhh~~~
ok,..tak tak..
aku p anta kakak sulung aku(bajet ramai kakak lak)
huhu, ade lg 6 bulan~~
gudluck ye kak! selamat bermagang~
kebetulan, ayahanda tercinta aku pun turun semenanjung
so, aku,babah,mama n angah balik la kl semula!
ouhhhh~~
macam buhsan lak
ye ah..
xtaw nak watpe..
aku duk kat grand season hotel
ape pun xboleh
ape pun x boleh..
hahahaha..
sbb kn wifi yg agak laju tp ada limit nye ni..
aku pon layan la tenet n maharaja lawak 7..
boleh laa~
layan
pastu kan...
pastu kan...
malam smlm g ah makan..
perghhhh
ko bayangkan~~
sambil tutup mata n kuar bubble k!
aku makan bertiga..aku,mama n babah...
babah makan nasi goreng cina, aku makan nasi goreng ikan masin, mama makan nasi goreng USA, tambah lagi sup tulang..babah order air teh kot..mama as usual..tea'o aku order laici susu..siap letak 6 bijik laici(oke, aku slalu kire brape bijik laici yg org kat kedai or restoran tu letak..heeee)
nasik ke main banyak?
ce tgk ce tgk gmbr ni...
aku malas nak cite bebanyak..
so korang layan gambr je la ekkk
ekkkk
ekkk...


see, byk kan nasik die..blrrrrpppp(alhmdllh~~~)

pagi td bekfes kat restoran nasi kandar pelita..yummeeehh lah rase tandori naan die, pergh!!!
lepas bekfes, kitorang jalan2 kat ke el ci ci..pastu gi la "u" setan,,,hahaha,,
aku jadik sawan jap~ sampai menggelupur kat lantai,mulut buih2 tengok brg2 dapur ni~
pastu pasang angan2 tinggi nak mampuih..
konon2 la..esok aku ade rumah aku nk buat camni camtu..nak letak yg ini yg itu..
berangan je la kau miraaa~~~


haaa,see..seee..sape kate da "season" x romantikkk??
lomantik gile maaaa~~ hahaha
ni mama ngan babah aku
pergh..
rase macam ank tunggal je bile bejalan betiga ni kan??
kui3..
prasan jap!

yg ni name dia coffee latte..
rase mcm choc indulgence nye...
ok nice!
bleyh jumpe..
(sume nk cube, ntah bile kurun la agaknye kn??)



gambar ni same dgn gmbr kt atas, cume ade tmbh model..kikiki
=)

dah, malas nk menaip panjang2...
=) =)


esok nak gi bake with yen!! confirm gila meroyan aku!!!
tunggguuuuuu~~~

2 comments:

  1. byk la lu punya anak tunggal.

    ReplyDelete
  2. lu jeles ape bro?? gua punya suke laaa~hahahaha

    ReplyDelete